نزدیک ترین همکار سابق شاهزاده چارلز با "تعیین کنندگان" نامزدی کمک های مالی میلیاردر به خیریه اش هماهنگ می شود.
مایکل فاوست، پیشخدمت سابق سلطنتی متهم است که به وی قول کمک به کسب عنوان شوالیه و شهروندی بریتانیایی یک میلیاردر سعودی داده است.
آقای فاوست از سمت مدیرعاملی استعفا داد بنیاد شاهزاده پس از افشای یک سری اتهامات. مشخص شد که او همچنین در هدایت پول از بنیاد اهداکننده به یک موسسه خیریه دیگر که چارلز قبلاً حامی آن بود، مشارکت داشت.
لیدی سو بروس، رئیس بنیاد شاهزاده، بحران های اخیر در مورد خیریه پادشاه آینده را "فصل دشوار" توصیف کرد، اما گفت که "درس هایی آموخته خواهد شد" تا اطمینان حاصل شود که این موسسه خیریه با "بیشترین صداقت و درستکاری" کار می کند.
کلارنس هاوس گفت: «برای اعلیحضرت سلطنتی مهم است که موسسات خیریه ای که نام او را یدک می کشند، مطابق با قوانین تعیین شده توسط تنظیم کننده های خیریه، با بالاترین استانداردها کار کنند.
ما از این فرصت استفاده میکنیم تا دستورالعملهای این موسسات خیریه را بهویژه در رابطه با روابط آنها با حامیانشان تقویت کنیم.»
[ad_2]
مقالات مشابه
- 20 زنده .303 گلوله در بر داشت زیر آب در Kapila رودخانه
- پرنده رو COVID-19 نجات وام از حداقل $5 میلیون
- Bungie جزئیات سرنوشت 2 بعدی نسل آینده از جمله PS5 و Xbox سری X ارتقاء
- Gmail, Docs, Drive, and more Google services hit by widespread disruption
- مایکروسافت باز xCloud بازی جریان بتا اوایل فردا
- با دومینیک کامینگز درباره احزاب محاصره خیابان داونینگ قبل از انتشار گزارش مصاحبه می شود | اخبار سیاسی
- نینتندو خر کنگ مجسمه نمی شد در واقع به سرقت رفته از آن نیویورک فروشگاه
- Jabra عالی نخبگان 75t بی سیم از earbuds هستند $30 خاموش
- 19 COVID-19 موارد گزارش شده در Mysuru روز یکشنبه مقررات منع رفت و آمد روز
- ‘Shramik Special’ chugs from Dakshina Kannada to transport migrant labourers to Bihar