قهوه ماروچینو چیست؟ طرز تهیه ماریچینو به سبک ایتالیایی

قهوه ماروچینو نوشیدنی ایتالیایی است که با لایه لایه سازی پودر کاکائو ، اسپرسو و شیر در یک فنجان کوچک درست می شود. رایحه آن یادآور نوشیدنی های دیگر مانند موکا است.

قهوه ماریچینو چیست ؟

آنها با ستاره های هالیوود در دهه های 1940 و 1950 مانند همفری بوگارت ، که بورسالینو فدورا را در حالی که یکی از آنها را در فیلم کازابلانکا در سال 1942 پوشیده بود ، جاودانه کرد ، مشهور شدند.

کلمه ایتالیایی “marocchino” به معنی “مراکشی” است ، که نشان می دهد بورسالینو پوست خود را می سازد.

هر کلاه یک کمربند چرمی قهوه ای داشت که کمربند Maruccino نام داشت.

با سرریز کارگران و خریداران بورسالینو به کارپانو ، قهوه سازان ماروچینو اختراع کردند.

آنها نام آن را نوار چرمی کلاه Maroccino گذاشتند که از نظر رنگی کاملاً شبیه لایه پودر کاکائو موجود در نوشیدنی بود.https://cafeasemun.ir/

می گوید قهرمان باریستای ایتالیا در سال 2017 و نایب قهرمان سال 2019 Francesco Massiolo

قهوه ماروچینو را می توانید در کافه های سراسر ایتالیا پیدا کنید.

با این حال ، او می گوید ، بسته به منطقه ، ممکن است نام دیگری داشته باشد و مهم است که بدانید این نام قبل از سفارش چیست.

وی توضیح می دهد: “به عنوان مثال ، در جنوب ایتالیا به آن [اسپرسو] می گویند”.

“با این حال ، اگر اسپرسو را در شمال سفارش دهید ، باریستا نمی داند شما چه می خواهید.”

طرز تهیه ماریچینو با اسپرسو

این ارائه دقیق است که ماروچینو را از شکلات و سایر نوشیدنی های قهوه متمایز می کند.

حجم مهم است ، زیرا دستورالعمل ها به 60 میلی لیتر لیوان نیاز دارند ،

همان چیزی که به گفته فرانسیسکو ، برای تهیه اسپرسو در یک فنجان قهوه یا اسپرسو در یک فنجان استفاده می شود.

او به من گفت که یک قهوه سنتی ماروچینو با یک قاشق اسپرسو به عنوان پایه شروع می شود.

سپس این لایه با یک لایه پودر کاکائو ، سپس شیر مات یا خامه پوشانده شده و سپس با پودر کاکائو پاشیده می شود.

ماروچینو معمولاً بدون شکر اضافه مصرف می شود ، اما این ممکن است به نوع و طعم پودر کاکائو مورد استفاده بستگی داشته باشد.

فرانچسکو می گوید مقدار پودر کاکائو و قوام شیر یا خامه به باریستا بستگی دارد.

به شرطی که نتیجه نسبتاً متعادل باشد. برخی از دستور العمل ها همچنین نیاز به استفاده از یک فنجان کوتاه تر برای رایحه قوی قهوه دارند.

علاوه بر این ، لایه نهایی پودر کاکائو می تواند جایگزین خامه فندق ، شکلات ذوب شده ، خامه شکلات یا حتی نوتلا شود.

همچنین می توان آن را به جای لایه لایه شدن در لبه شیشه قرار داد.https://farscoffee.ir/

فرق ماریچینو با کاپوچینو و موکا

اگرچه ممکن است ترکیبات یکسان باشد ، اما توجه به این نکته مهم است که ماروچینو و موکا نوشیدنی های مختلفی هستند. موکا مدتی بعد از ماروچینو و اندازه بزرگتر اختراع و رایج شد.

موکا به طور کلی دو قسمت اسپرسو دارد و از شربت شکلات ، شربت شکلات ، یا چیپس شکلات (به جای پودر کاکائو یا خامه فندق / شکلات) استفاده می کند. از شیر تبخیر شده معمولاً به جای شیر بدون چربی یا خامه استفاده می شود.

ماروچینو آن را از سایر نوشیدنی های قهوه و شکلات متمایز می کند. اندازه کوچک آن و استفاده از دو لایه پودر شکلات عطر غلیظ و بی نظیری به آن می بخشد که با شدت اسپرسو مخلوط شده و آن را از موکا یا سایر نوشیدنی های مشابه متمایز می کند.

منبع : http://cafe70.ir/

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>