ایا سیر سیاه ضرر دارد 6

سیر سیاه چیست؟ بررسی خواص، عوارض و طریقه مصرف سیر سیاه مرهم طب

سیر سیاه از سیر خام معمولی نرم تر و شیرین تر است.در حالی که به نظر می رسد سیر سیاه یک پدیده جدید است، اما قرن هاست که وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما استفاده از آن از قاره آسیا شروع شده است. مطالعه حیوانی دیگری نشان داد که عصاره سیر سیاه به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول کل در موش هایی که از رژیم غذایی پرچرب تغذیه شده بودند کمک کرد. سطوح بالای این موارد معمولا نشان دهنده افزایش خطر بیماری قلبی است.

سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، می‌تواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند. این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، به تحریک فرآیندهای چربی‌سوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک می‌کند. سیر سیاه با بهبود عملکرد سلول‌ها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل می‌کند. سیر سیاه همچنین با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در رگ‌ها، از آسیب به بافت‌های قلب و عروق جلوگیری می‌کند. این خاصیت به پیشگیری از تصلب شرایین و بهبود انعطاف‌پذیری رگ‌های خونی کمک می‌کند که نتیجه آن کاهش فشار خون و تقویت عملکرد قلب است. موارد منع مصرف سیر سیاه (black garlic) باید قبل از استفاده افراطی آن مورد توجه قرار گیرد در غیر این صورت با عوارضی به همراه است.

اگر بلافاصله بعد از خرد کردن یا له کردن سیر آن را بپزید یا مصرف کنید، آنزیم ممکن است وقت کافی برای تولید کامل آلیسین نداشته باشد و به این ترتیب خواص سلامتی آن کاهش یابد. چندین مطالعه اخیر اثرات سیر را روی سلامت استخوان خصوصا در زنان پس از یائسگی اندازه‌گیری کردند. نتایج کارآزمایی بالینی که سال ۲۰۱۷ منتشر شد، نشان داد سیر می‌تواند استرس اکسیداتیو را که منجر به پوکی استخوان می‌شود، کاهش دهد. شرکت‌کنندگان قرص‌های سیر معادل حدود دو گرم سیر تازه را در روز مصرف کردند.

ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که ناشی از آسیب سلول‌های مغزی‌اند کمک کند.. خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه می‌تواند سلول‌های آسیب‌دیده بدن را ترمیم کند. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که می‌تواند به دیواره رگ‌های خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد.

سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد (منبع) و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه‌ای مفید است. به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است (منبع ۱ و منبع ۲). سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می‌کند.

این ماده با کاهش التهاب و تقویت عملکرد سلول‌ها، به سلامت قلب، کبد و مغز کمک کرده و فرآیند پیری سلول‌ها را کند می‌کند. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی روزانه به عنوان یک مکمل یا افزودنی به غذا، راهکاری طبیعی برای بهبود کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت محسوب می‌شود. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند تولید گلبول‌های سفید را افزایش دهد که اولین خط دفاعی بدن در برابر عفونت‌ها و ویروس‌ها هستند. همچنین، این ماده می‌تواند فعالیت سلول‌های کشنده طبیعی (NK Cells) را که مسئول شناسایی و از بین بردن سلول‌های آلوده هستند، تقویت کند. در این مقاله به بررسی دقیق خواص سیر سیاه، روش‌های مصرف آن و عوارض احتمالی که ممکن است ایجاد کند، خواهیم پرداخت. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب می‌تواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد.


سیر سیاه همون سیر ترشی؟
سیر سیاه یا سفید
سیر سیاه یزد
سیر سیاه برای یبوست
سیر سیاه برای یبوست خوبه
سیر سیاه بهتره یا سفید
سیر سیاه خوبه یا سفید
سرم سیر سیاه یا ماینوکسیدیل
طرز تهیه سیر سیاه در منزل
قیمت سیر سیاه دیجی کالا