برای مجله ، به دکانتر (مجله) مراجعه کنید. برای نوع سانتریفیوژ ، به سانتریفیوژ Decanter مراجعه کنید.
پرتقال با درپوش
آبگیر ، کشتی ای است که برای نگهداشتن جبران مایعات (مانند شراب) که ممکن است دارای رسوب باشد مورد استفاده قرار می گیرد. دکاترها که شکل و طراحی متنوعی دارند ، به طور سنتی از شیشه یا کریستال ساخته شده اند. حجم آنها معمولاً معادل یک بطری شراب استاندارد (0.75 لیتر) است. [1]
یک کارافه ، که به طور سنتی برای سرو نوشیدنی های الکلی نیز مورد استفاده قرار می گیرد ، از نظر طراحی مشابه یک دستگاه خراش آور است اما با یک درپوش عرضه نمی شود.
کارافی های بدون چرخ و برش چرخ. نیمه اول قرن یازدهم. در تپه مدرس ، نیشابور ، ایران کاوش شده است. موزه هنر متروپولیتن نیویورک.
در طول تاریخ شراب ، طعم دهنده ها نقش مهمی در خدمت شراب ایفا کرده اند. کشتی ها را با شراب از آمفورا پر می کردند و به سر میز می آوردند که با یک خدمتکار راحت تر می توان آنها را اداره کرد.
رومیان باستان در استفاده از شیشه به عنوان ماده پیشگام بودند. پس از سقوط امپراطوری روم غربی ، تولید شیشه کمیاب شد و باعث شد اکثر چاشنی ها از جنس برنز ، نقره ، طلا یا سفال ساخته شوند. ونیزی ها در دوره رنسانس مجدداً ظروف شیشه ای را احیا کردند و به سبک گردن بلند و باریک که به بدن گسترده ای باز می شود ، پیشگام شدند و سطح در معرض شراب را افزایش داده و به آن واکنش نشان می دهند.
در دهه 1730 ، سازندگان شیشه ای بریتانیا این محصول را برای محدود کردن قرار گرفتن در معرض هوا ، معرفی می کردند. از آن زمان تاکنون ، تغییر کمی در طراحی اولیه دکانتر وجود داشته است. [1]
اگرچه برای شراب تصور می شود ، سایر نوشیدنی های الکلی ، مانند آب زردآلو یا ویسکی اسکاتلندی مالت ، غالباً در مخازن متوقف شده ذخیره می شوند و سرو می شوند. برخی از کنیاک ها و ویسکی های مالت در چاشنی هایی مانند مالت تنها 50 ساله Dalmore یا 22 ساله Old Bowist Distillery (بورمور) استفاده می شود.
فرایند Decanting
مایعات از کشتی دیگر به منظور جدا کردن حجم کمی از مایع ، حاوی رسوب ، در حجم بیشتری از مایع "شفاف" جدا می شود که عاری از چنین مواردی است. در این فرآیند ، رسوب در رگ اصلی باقی مانده است و مایع شفاف به آبگیر منتقل می شود. این شبیه به رکاب زدن است ، اما درست قبل از خدمت انجام می شود.
از چاشنی ها برای سرو شراب هایی استفاده می شود که در بطری اصلی رسوبات دارند. این رسوبات می تواند حاصل شراب بسیار قدیمی یا نوعی محصول باشد که در فرآیند تولید شراب تصفیه نشده یا روشن نشده است. در بیشتر شراب سازی های مدرن ، نیاز به دفن زدایی برای این منظور به میزان قابل توجهی کاهش یافته است ، زیرا بسیاری از شراب ها با افزایش سن ، دیگر مقدار قابل توجهی رسوب تولید نمی کنند. [1]
هوادهی
یکی دیگر از دلایل آبگیری شراب ، هوادهی آن یا اجازه تنفس آن است. منظور از كنترل كننده چاشنی اثرات چرخاندن شیشه شراب برای تحریک فرآیندهای اکسیداسیون است که باعث آزاد شدن ترکیبات معطر بیشتر می شود. علاوه بر این ، تصور می شود شراب با صاف کردن برخی از جنبه های سخت تر شراب (مانند تانن ها یا گسل های احتمالی شراب مانند مرکاپتان) از شراب سود می برد.
بسیاری از نویسندگان شراب ، مانند نویسنده کارن مک نیل در کتاب "شراب شراب ، از طرفداران دزدگیر برای اهداف هوادهی ، به ویژه با شراب های بسیار تنیک مانند Barolo ، Bordeaux ، Cabernet Sauvignon ، Port و Rhône ، شركت می كنند ، گرچه می گویند كه چربی زدایی می تواند مضر باشد شراب های ظریف تری مانند Chianti و Pinot noir. [2]
با این حال ، اثربخشی پروتز زدایی موضوعی است که مورد بحث قرار گرفته است ، در حالی که برخی از متخصصان شراب مانند متخصص شناس آمیل ایمیل پینود ادعا می کنند که قرار گرفتن در معرض طولانی مدت اکسیژن در واقع ترکیبات معطر بیشتر از آن را تحریک می کند و برخلاف تأثیر قرار گرفتن در معرض مقیاس کوچکتر. آزاد فوری که در حال چرخش شراب در لیوان یک نوشابه است. [1]
علاوه بر این گزارش شده است که فرآیند دفع زدایی طی مدت چند ساعت تأثیر نرم شدن تانن ها را ندارد. نرم شدن تانن ها در زمان تولید شراب سازی و پیر شدن بلوط اتفاق می افتد وقتی تانن ها فرآیندی از پلیمریزاسیون را طی می کنند که می تواند روزها یا هفته ها به طول انجامد. جدا كردن دندانه ، صرفاً دفع سولفیتها و سایر ترکیبات شیمیایی موجود در شراب را از طریق اکسیداسیون ، تغییر می دهد ، که می تواند به بعضی از نوشابه ها حس تانن های نرمتر در شراب بدهد. [3]
در راستای این دیدگاه که دمنوش زدایی می تواند عطرها را از بین ببرد ، کرین اکوکیف ، متخصص شراب ترجیح می دهد شراب به آرامی و به طور طبیعی در بطری تکامل یابد ، با پرده برداشتن آن از چند ساعت جلو ، عملی را که توسط تولید کنندگان شراب مانند Bartolo Mascarello و Franco پیشنهاد شده است. بینوندی سانتی [4]
سایر کارشناسان شراب ، مانند نویسنده Jancis Robinson ، ارزش زیبایی شناختی استفاده از یک دکاتر مخصوصا یک نمونه با طراحی زیبا و ساخته شده با شیشه ای روشن را ابراز می کنند و معتقدند که برای همه اما شکننده ترین شراب که صدمه چندانی به آن وارد نشده است. شراب با جدا کردن آن. [5] برای تهیه شراب به صورت ناشناس نیز می توان از یک غذاساز استفاده کرد.
دکانتور شیشه ای چیست ؟
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- فیس بوک به الیزابت وارن می گوید که دو استاندارد متفاوت برای آب و هوا حقیقت چک کردن 8880110001110888 Facebook says its third-party fact-checking partners "do review and rate climate misinformation, and there has never been a prohibition against them doing so," in a response to criticism from Democratic senators. فیس بوک سیاست خود را از معافیت "محتوای نظر روشن" از حقیقت چک کردن ادامه خواهد داد ، نامه می گوید. سناتورها ناراضی هستند. در پاسخ، که به طور انحصاری با The <em>Verge </em>به اشتراک گذاشته شد، behemoth فناوری می گوید که تمام محتوای تغییرات آب و هوایی را در نظر نمی "نظر" است. اما مقالات نظر در مورد تغییرات آب و هوایی حقیقت چک کردن را دریافت نمی کند ، سیاست فیس بوک می گوید آن را در سال 2016 آغاز شد. سناتورها الیزابت وارن، تام کارپر، شلدون وایت هاوس و برایان شاتز در بیانیه ای گفتند: «ما از رهبری فیس بوک خواستیم که راه های گریزی را که اجازه می دهد اطلاعات آب و هوایی بر روی سکوهای آنها پخش شود، ببندد» پاسخ آنها: باید به آنها اعتماد کنیم که قوانین و روش های خودشان را بکنند و آن را دنبال کنند، حتی اگر به به هم پاشیدن حقایق و انتشار انبوه دروغ ها بیانجامد. آینده سیاره ما در خطر است، و هیچ شرکتی نباید خیلی بزرگ، بیش از حد قدرتمند و بیش از حد مات باشد که در مورد نقش آن در بحران آب و هوایی پاسخگو باشد. فیس بوک هم از این قاعده مستثنی نیست." فیس بوک متهم شده است که اجازه می دهد انکار آب و هوا را به جشن در پلت فرم خود را. در ماه اوت گذشته، آن را حذف "نادرست" امتیاز از op-ed منتشر شده توسط واشنگتن <em>بررسی تی</em>کلاه بازیگران شک در صحت مدل های تغییر آب و هوا. در ابتدا، چککننده ٔ حقیقت مستقل فیس بوک این مقاله را به عنوان «بسیار گمراه کننده» پرچم گذاری کرد، زیرا اطلاعات نادرست و داده های برداشت شده از گیلاس را در بر می گرفت. اما ائتلاف CO2 که یک گروه غیرانتفاعی است و توسط مشاور سابق ترامپ ویلیام هاپر ایجاد شده بود، به این امتیاز اعتراض کرد. فیس بوک در نهایت به خاک و خون می خاست، <em>E&E اخبار در</em> ماه ژوئن گزارش داد. به گزارش ای و ای <em>نیوز،</em>فیس بوک یک سوراخ گریز ی حقیقت برای مقالات نظر ایجاد کرد تا از بررسی حقیقت فرار کند. اما فیس بوک می گوید که این سیاست تمام مدت بود. در نتیجه گرد و غبار، سناتورها در ۱۵ ژوئیه نامه ای به مارک زوکربرگ مدیر عامل فیس بوک نوشتند. آنها به راه گریز ادعا اعتراض و خواستار فیس بوک توضیح دهید که چگونه تصمیم به تغییر رتبه ساخته شده است. "بحران آب و هوا و تخریب محیط زیست مسائل مربوط به نظر نیست،" آنها نوشتند. اسکات جانسون، سردبیر علوم در یکی از چک کنندگان حقیقت شخص ثالث فیس بوک به نام Science Feedback در ماه ژوئیه به نیویورک تایمز گفت: <em>The New York</em> <em>Times</em> "قرار دادن اظهاراتی که به طور قابل تصدیق نادرست در بخش نظر نباید مصونیت از حقیقت چک کردن را اعطا کند. فیس بوک به حقیقت یاب های مستقل خود گفته است که محتوای نظر منوط به بررسی حقیقت نیست، این شرکت در پاسخ به سناتورها گفت. (این شرکت به نیویورک تایمز <em>گفت</em> که سیاست از سال ۲۰۱۶ در جای خود قرار دارد.) با این حال، هنگامی که کسی محتوا را بر اساس اطلاعات نادرست زمینه ای به عنوان نظر ارائه می دهد - حتی در قالب یک اُپ اد یا سرمقاله - هنوز هم واجد شرایط برای بررسی حقیقت است، آن را اضافه کرد. سناتورها در نامه خود از آنها پرسیدند که اگر اطلاعات در مورد تغییرات آب و هوایی متفاوت از جعلی COVID-19 نوشته شده است -- و اگر این طور است ، چرا. تغییر آب و هوا اطلاعات غلط برای فیس بوک اولویت نیست، اندی استون، مدیر ارتباطات سیاست گذاری فیس بوک، به نیویورک تایمز در ماه ژوئیه گفت. <em> </em> در عوض، این شرکت بیشتر با تهدیدات فوری تر مانند گفتار نفرت و یا اطلاعات نامربوط به ویروس کوروناویروس نگران است. به گزارش سازمان بهداشت جهانی، تغییرات آب و هوایی انتظار می رود که هر سال بین سال های ۲۰۳۰ تا ۲۰۵۰ به دلیل سوء تغذیه، مالاریا، اسهال و استرس گرمایی منجر به ۲۵۰۰۰۰ مرگ اضافی شود. سناتورهای دموکرات تنها نگران آسیبی که در مورد تغییرات آب و هوایی می تواند انجام دهد نیست. اکثریت رای دهندگان نظرسنجی فکر می کنند فیس بوک باید برچسب نظرات مقالات حاوی اطلاعات نادرست در مورد تغییرات آب و هوایی به عنوان نادرست، با توجه به بررسی های اخیر توسط افکار مخزن داده ها برای پیشرفت.
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- Kurubarahalli سنجی شماره 4 و Alanahalli بررسی پلاک 41: اعتراض خواهد کرد در مقابل Ramdas' خانه از 12 جولای
- کسانی که جعلی طرفداران بیس بال هستند و خزنده مردم
- سالگرد پلاتینیوم ملکه: میخانه ها ممکن است در ساعات اولیه برای جشن گرفتن این مناسبت باز بمانند | اخبار انگلستان
- تشنه koalas, لیسیدن درختان
- کووید-19: ده ها هزار نفر در فرانسه به دلیل محدودیت های ویروس کرونا که توسط امانوئل ماکرون برنامه ریزی شده بود تظاهرات کردند | اخبار جهان
- آمازون برو فن آوری صندوقدار ممکن است به غذاهای کامل به محض سال آینده 88801100011088 به گزارش نیویورک پست، آمازون ممکن است به دنبال آوردن فن آوری صندوقدار یافت شده در فروشگاه های راحتی برو خود را به سوپر مارکت غذاهای کامل به عنوان اوایل سال<em> آینده، نیویورک گزارش</em> می دهد. به گزارش منبع نیویورک پست، آمازون ممکن است اجرای فناوری در کل<em> </em>فودز را مدتی در طول سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ آغاز کند. این فناوری که در حال حاضر در بیش از ۲۰ مکان فروشگاه راحتی آمازون برو در دسترس است، از دوربین ها، حسگرها، و دید کامپیوتری استفاده می کند تا به مشتریان اجازه دهد با خواربار در دست از فروشگاه خارج شوند و از خطوط پرداخت صندوقدار اجتناب کنند. منبع<em> </em>نیویورک ادعا می کند rollout از فن آوری جدید را به غذاهای کامل یکی از دو پروژه نهایی است که جف ویلکه، مدیر عامل بخش مصرف کننده در سراسر جهان آمازون، تمرکز بر قبل از او بازنشسته اوایل سال آینده است. فروشگاه های آمازون برو در ابتدا در سال ۲۰۱۶ برای کارمندان آمازون قبل از افتتاح به روی عموم در سال ۲۰۱۸ راه اندازی شدند. در پی کسب آمازون از کل فودز در سال ۲۰۱۷، مشتریان، کارگران و روزنامه نگاران تعجب کردند که آیا آمازون این فناوری را در سوپرمارکت ادغام خواهد کرد یا نه. در ماه فوریه ، آمازون برو معاون دیلیپ کومار به سایت خواهر ما <em>Recode</em> گفت : "هیچ برنامه ای برای قرار دادن این در غذاهای کامل در حال حاضر وجود دارد." وعده فروشگاه های مواد غذایی بدون صندوقدار مناسب است: راه رفتن در, خرید مواد غذایی خود را, و راه رفتن. در حالی که این "فقط راه رفتن" مدل خوب است، این فن آوری جدید بسیار محتمل است به جای شغل با ماشین آلات. پس از اینکه آمازون اعلام کرد که فروش این فناوری به خرده فروشان را آغاز خواهد کرد، اتحادیه کارگران مواد غذایی و تجاری متحد از غول فناوری انتقاد کرد و گفت مدل صندوقدار «تهدیدی مستقیم برای ۱۶ میلیون شغل خرده فروشی آمریکایی است و بخشی از یک استراتژی بی رحمانه برای از بین بردن مشاغل خوب تا حد امکان است.» آمازون از اظهار نظر در مورد این شایعه خودداری کرد.